YH-utbildningar

Vad är ditt nästa steg?

Eftertraktade kompetenser som arbetslivet efterfrågar

Planerad start augusti 2020

Nya möjligheter för dig som vill utvecklas

Vi arbetar med tillväxt och tror på att tillväxt skapar nya möjligheter, både för individer och organisationer.  För att kunna hjälpa till att skapa tillväxt har vi ansökt om att starta yrkeshögeskoleutbildningar. Detta har vi gjort tillsammans med ett stort nätverk av företag som alla vill växa och behöver rekrytera nya medarbetare för att kunna åstadkomma detta.

Vi hoppas kunna starta nya YH-utbildningar hösten 2020. För dig som vill arbeta som:
– mjukvaruutvecklare inom industriell IT,
– fullstack webbutvecklare
– cloudutvecklare inom Microsoft Azure. 

Vi har ett stort nätverk av företag som vi samverkar med inom ramen för de planerade utbildningarna. Några av dessa organisationer är:
Storytel
Addpro
Acando
Sogeti
Siemens
Alfa Laval
DivM
ABB
1337
Aller Media

Kontakta oss för att veta mer
HIPER COMPETENCE

Vi utbildar för framtiden

En yrkeshögskoleutbildning ger dig de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att starta din nya karriär. Genom en av våra utbildningar kan du bli webbutvecklare på ett av Sveriges ledande konsultföretag, arbeta med industriell IT-utveckling på ett ledande industriföretag eller implementera nya molnlösningar.

Alla yrkeshögskoleutbildningar innehåller praktik (kallas Lärande i arbete) som innebär att du både får applicera allt du lärt dig i verkligheten samtidigt som du börjar bygga ditt eget nätverk med värdefulla kontakter. Många YH-studenter blir efter avslutad utbildning direktrekryterade till det företag där de gjort praktik.

YH-utbildning tar dig vidare!

 

KONTAKTA OSS IDAG

Om våra utbildningar och skola

Vår skola kommer ligga i centrala Malmö. Lätt för dig att pendla hit. Gå på lektioner, få handledning av våra lärare och träffa dina kursare. Arbeta med dina uppgifter över en kopp kaffe.

7 av 10 får jobb! Efter avslutad utbildning får 7 av 10 jobb direkt (källa myh.se). En utbildning inom teknikområdet är en bra investering i din framtid.

Marknadslönerna för utvecklare: Ingångslön 27 – 30 000. Efter 3 år 35 – 40 000. Efter 5 år 45 – 50 000. Det ser bra ut med andra ord!

Kan du inte vänta?

Börja förbereda dig genom dessa sidor. Massor av bra tips, tutorials och allt är gratis!

1

Börja här
Codeacademy

Ett bra ställe att lära sig sin första HTML och CSS. Det är gratis dessutom!

Freecodecamp

En grundläggande introduktion som ger dig bra förutsättningar att börja på vår utbildning.

2

Fördjupa dig
Egghead

Egghead är en videolärplattform för att lära sig om olika tekniker, programmeringsspåk m.m. Vi rekommenderar att börja kolla grunderna i HTML & CSS samt JavaScript, det kommer ge dig goda förutsättningar i samband med utbildningens början.

Webbriktlinjer

Webbriktlinjer.se är en fantastisk samling av riktlinjer och guider, samt information om tekniker som kan vägleda vid såväl design som implementation.

3

Mer inspiration
A list apart

Den här siten undersöker design, utveckling och betydelsen av webbinnehåll, med ett speciellt fokus på webbstandards och best practises.

Smashing Magazine

Webbmagasin om webbdesign, utveckling, typografi, användbarhet m.m.

Kontakta oss