Om oss

Vårt team

Inom HIPER arbetat i dagsläget två konsulter med försäljning och affärsutveckling. Utöver detta finns ett stort nätverk med rådgivare och utvecklare som kan bistå HIPER och kunderna i olika typer av förändringsprojekt för att skapa tillväxt.

Kristian Sternros

VD

Kristian har arbetat som konsult inom försäljnings- och affärsutveckling sedan 2005. Han har medgrundat, drivit och sålt egna företag. Den röda tråden har hela tiden varit att skapa tillväxt och en företagskultur som fokuserar på tillväxt och där medarbetarna är delaktiga i tillväxten. Som konsult har han bl.a. arbetat med Accenture, Deloitte, Setterwalls Advokatbyrå, Würth, Awa Group, Bergendahls m fl. 

Kristian har en magisterexamen i Företagsekonomi från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Carl Windfeldt

Affärsutvecklare och industrirådgivare

Carl har sedan 2005 arbetat inom svensk industri- och tekniksektor. Hans erfarenhet av försäljning och affärsutveckling kommer från bolag som B&R, ÅF, ElTel, Sandvik, Tetra Pak och divM, med verksamheter inom områden som industri, infrastruktur och innovation.  Carl har arbetat med försäljning och affärsutveckling i både strategiska och operativa roller. 

Carl är utbildad Civilingenjör i Maskinteknik från LTH.

Ladda ner vår kostnadsfria artikel

Skapa affärskultur i tjänste- och konsultföretag

    Ladda ner artikeln här