Utbildningar och workshops

Effektiva utbildingar inom försäljning

Alla har vi gått en kurs… Men en modern försäljningsutbildning, en workshop för säljledare eller en utbildning för dig som är KAM är något helt annat. Våra utbildare tar med sig alla erfarenheter, alla verktyg och ger er maximal nytta. Sedan följer vi upp och stöttar via vår digitala plattform.

Vad vill ni uppnå?

Vår VD Kristian har utbildat mer än 750 konsulter, säljare, säljledare, entreprenörer, tekniker, advokater, revisorer och många andra yrkesroller. Vi har pedagogik, en digital plattform som möjliggör blended learning och massor av kunnande. Men vad vill ni uppnå? Baserat på det tar vi fram rätt innehåll. 

Training Day

Kan vara en gemensam metodikdag där vi arbetar med hur alla som har en säljande roll ska arbeta utifrån säljprocessen, få högre genomslagskraft, stärka sitt personliga varumärke och kortare ledtider. 

Workshop för Sales Managers

En workshop för t ex Sales Managers där vi tar fram en effektiv coachmodell, smarta nyckeltal och verktyg för att kunna sätta och följa upp mål. Säljande medarbetare som får coachning säljer löpande mer.

Workshop för entreprenörs- och utvecklingsbolag

Hur ska vår säljstrategi se ut? Vilka mål ska vi arbeta mot? Hur ska vår säljprocess se ut? Hur genomför vi de olika momenten som hjälper oss vinna en ny kund? Vilka nyckelta kan hjälpa oss? Hur synkar försäljningen med produktutvecklingen? 

Olika behov kräver olika lösningar. Försäljning handlar om att förstå sin kund och anpassa sina lösningar.

Därför vill vi gärna ha en dialog med dig innan vi tar fram en offert. Så att det blir rätt och relevant för det du vill uppnå.