Utbildningar och workshops

Öppna utbildningar och företagsutbildningar
som ökar din kompetens och lyfter team 

Förr i tiden investerade snittorganisationen 11 timmar per år i kompetensutveckling. Numera estimeras det att varje medarbetare behöver avsätta 100-150 timmar per år för att lära nytt. Välj en av våra öppna utbildningar eller kontakta oss för ett förslag på en företagsanpassad utbildning. 

TILL BOKNINGSSIDAN

Våra öppna utbildningar ger ny kunskap, nya färdigheter och ett nätverk för framtiden.

Öka din kompetens genom våra öppna utbildningar. Ett roligt och givande sätt att växa i din yrkesroll.

TILL BOKNINGSSIDAN
Försäljningsutbildning: Boot Camp Sales

Vår populära säljutbildning som under två dagar ger dig kunskaper och färdigheter inom Social Selling, effektiva kundmöten, generera leads och mycket annat.

Läs mer
Säljledarutbildning: Boot Camp Sales Management

Två dagars utbildning för dig som är säljledare, teamledare eller motsvarande. Du kommer lära dig om hur du coachar och utvecklar dina medarbetare, smart målstyrning och skapar ett starkt säljande team.

Läs mer
Strategisk utbildning: Sales Management för styrelser och investerare

Arbetar du i en styrelse eller är investerare? Vill du förstå mer och bidra till företagets pipeline? Vill du kunna skapa belönings- och incitamentsmodeller eller skapa en stark säljorganisation? Vår endagsutbildning ger dig fantatiska verktyg för detta. 

Läs mer
Ledarskapsutbildning: Boot Camp Leadership

Vår mycket omtyckta ledarskapsutbildning där du som är ny som chef lägger grunden för ditt ledarskap och du som är mer erfaren utvecklar ditt coachande ledarskap.

Läs mer
Kommunikationsutbildning: Presentationsteknik och storytelling

En endagsutbildning för dig som vill bli bättre på att kommunicera och presentera, genom att arbeta med presentationsteknik och storytelling. Mängder av verktyg, tips och träning utlovas!

Läs mer
Utbildning marknadsföring: Boot Camp Digital marknadsföring

Två intensiva dagar fyllda med allt du behöver för att kunna lyfta din digitala marknadsföring; marknads- och kanalstrategi, hur du budgetar, SEO, Google Ads, sociala medier etc. Du kommer gå härifrån fylld med kunskaper som kommer göra skillnad.

Läs mer

Effektiva företagsutbildingar inom försäljning, ledarskap, affärsutveckling och marknadsföring

Alla har vi gått en kurs… Men en modern B2B-säljutbildning, en workshop för säljledare, en utbildning för dig som är KAM eller vårt program för affärsutveckling är något helt annat. Våra utbildare tar med sig alla erfarenheter, alla verktyg och ger er maximal nytta. Hela vägen följer vi dig via vår digitala plattform; för att stötta, coacha och hjälpa dig utveckla dina färdigheter.

Vad vill ni uppnå? Våra företagsanpassade utbildningar lyfter individer, team och organisationer.

Vi har utbildat mer än 1000 konsulter, säljare, säljledare, entreprenörer, tekniker, advokater, revisorer och många andra yrkesroller. Vi har pedagogik, en digital plattform som möjliggör blended learning och massor av kunnande. Men vad vill ni uppnå? Baserat på det tar vi fram rätt innehåll. Här nedanför kan du se några exempel på interna företagsanpassade utbildningar:

Training Day

Kan vara en gemensam metodikdag där vi arbetar med hur alla som har en säljande roll ska arbeta utifrån säljprocessen, få högre genomslagskraft, stärka sitt personliga varumärke och kortare ledtider. 

Workshop för Sales Managers

En workshop för t ex Sales Managers där vi tar fram en effektiv coachmodell, smarta nyckeltal och verktyg för att kunna sätta och följa upp mål. Säljande medarbetare som får coachning säljer löpande mer.

Workshop för entreprenörs- och utvecklingsbolag

Hur ska vår säljstrategi se ut? Vilka mål ska vi arbeta mot? Hur ska vår säljprocess se ut? Hur genomför vi de olika momenten som hjälper oss vinna en ny kund? Vilka nyckelta kan hjälpa oss? Hur synkar försäljningen med produktutvecklingen? 

Vi har Sveriges kanske vassaste utbildningar inom försäljning och säljledning

Med siktet inställt på att ta större affärer genom ökad kund­lojalitet och långsiktiga affärsrelationer erbjuder vi utbildningar inom affärsmannaskap och försäljning på olika nivåer. Vi erbjuder även utbildningar i kundservice som imponerar och marknadsföring som hjälper dig nå dina affärsmål. Vårt löfte till dig är att du ska få de verktyg och den träning du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. På så sätt blir din framgång vår framgång.

Vårt utbud av utbildningar inom affärsmannaskap, försäljning, kundservice och marknadsföring erbjuder allt från enstaka kurser på olika nivåer till ett komplett utbildningspaket som följer dig genom din karriär och i dina olika roller. Är du ny i rollen som säljare eller vill lära dig att använda nya verktyg och färdigheter väljer du ”Boot Camp Sales”. Är du säljledare och vill lära dig skapa framgångsrika säljteam väljer du kursen ”Boot Camp Sales Management”.

Samtliga utbildningar genomförs enligt en pedagogisk modell som bygger på att utbildningen startar redan när du anmäler dig. Med förberedande arbete och analys, konkret arbete under genomförandet av utbildningen samt omsorgsfull uppföljning ökar behållningen. Välkommen att nå utveckling och kompetensökning genom en unik utbildningsmodell. 

KONTAKTA OSS IDAG

Referenser

Jonas Thuresson

Head of HR, Awa Group

Kristian har en unik förmåga att utmana och utveckla såväl individer som organisationer. Hans trovärdighet och hans passion för coaching, hans förmåga att identifiera möjligheter och mål samt hans uthållighet i förändringsarbeten, gör att jag varmt kan rekommendera Kristian.

Olika behov kräver olika lösningar. Olika organisationer har olika förutsättningar.

Därför vill vi gärna ha en dialog med dig och din organisation innan vi tar fram en offert på en företagsanpassad utbildning. Så att det blir rätt och relevant för det ni vill uppnå.